Грумінг центр

Салон краси для тварин

097 148-10-70
м. Львів, вул. Шевченка, 80 б (як дістатись?)

Грумінг собак і котів

Грумінг собак і котів полягає в ряді процедур, які робляться для підготовки Вашого улюбленця в належний вигляд. Вигляд якого буде імпонувати Вам і не буде приносити дезкомфорту тварині(собаці і кішці). Грумінг підрозуміває стрижку тварин, трімінг, миття, чистка зубей і вух, підрізання кігтів. Конкретний перелік процедур залежить від породи собаки чи кішки. Необов'язково що то має бути повне зістригання шерсті котика чи собачки, можуть бути зістрижені проблемні місця, а всю решта шерсть можна згладити плавним переходом і вийде красива і неординарна стрижка Вашого улюбленця.

Стригти собак карще в салоні, вони більш спокійніші, ніж при стрижці в дома, чужою людиною, яка вдерлась до них в будинок, і стриже їх. Собака повинна знати, що процедуру стрижки буде профодити фахівець (грумер) в салоні, певну кількість часу , після якої Ваш улюбленець почуватиметься вільно і чисто, а не на його території, яку він захищає (квартиру, будинок).

Стрижку котика краще проводити в дома, вони більш чутливі до процедури стрижки, а саме гірше до транспортування. В нашому Грумінг Центрі діє послуга ЗООТАКСІ, за допомогою якої Ви можете привезти Вашого улюбленця в комфорті (в літню пору з кондиціонером), і небоячись що Ваш котик чи собачка може вирватись і утекти. Для собак в нас є спеціальні паски безпеки, а для котика боксіки (індивідуально під потреби). Спеціаліст- грумер, який проводить процедуру стрижки на дому прибирає своє робоче місце і забирає (при проханні залишає) шерсть для її утилізації.

ЯКЩО ВИ ЩЕ НЕ ЗНАЙШЛИ "САМЕ СВОГО" ГРУМЕРА- ЗВЕРТАЙТЕСЬ В НАШ САЛОН КРАСИ ДЛЯ ТВАРИН (ПЕРУКАРНЮ) І МИ ДОПОМОЖЕМО ВАМ У ЦЬОМУ. ВИ МОЖЕТЕ ПРИЇХАТИ ДО НАС І ПОЗНАЙОМИТИСЬ З ГРУМЕРОМ, РОЗКАЗАТИ ПРО ВАШІ ПОБАЖАННЯ, ЗВИЧКИ ВАШОГО УЛЮБЛЕНЦЯ, ПОКАЗАТИ ФОТОГРАФІЇ ВАШОГО УЛЮБЛЕНЦЯ І ДОМОВИТИСЬ З СПЕЦІАЛІСТОМ ПРО ЗРУЧНИЙ ЧАС ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ СТРИЖКИ.